Online administratiekantoor voor de ZZP'er

MÉT PERSOONLIJK CONTACT

buro77

Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? Als ondernemer wil jij je natuurlijk bezighouden met één ding: ondernemen. Toch komt er bij het ondernemerschap veel meer kijken. buro77 neemt de jouw fiscale en administratieve werkzaamheden graag uit handen. Wij doen ons ding, zodat jij dit ook kunt doen.

Diensten

Wil je meer tijd overhouden voor je hobby’s? En wil je ’s avonds niet denken aan administratie zodat je rustig kunt slapen? We zijn geen normaal administratiekantoor: wij denken ook proactief met je mee. We houden alle actualiteiten en ontwikkelingen in de gaten en informeren je over wat dit voor jouw bedrijf kan betekenen. Zo blijf je helemaal up to date. Bij buro77 kun je terecht voor:

Belastingadvies

Helder en scherp advies, zonder verrassingen. Dat is waar wij voor staan.

Administratie

Jouw administratie tiptop in orde en 24/7 inzichtelijk.

Bedrijfsadvies

Professioneel, kritisch en doelgericht: wij willen het beste voor jouw bedrijf.

Trainingen

Wij informeren en begeleiden je over belangrijke issues.

Deskundig en ervaren

Je vindt ons kantoor in Arnhem. Via de telefoon en mail staan we dagelijks voor jou klaar om je te informeren. Wil je ons face-to-face spreken? De koffie staat voor je klaar. De thee natuurlijk ook. Onze adviseurs zijn stuk voor stuk deskundigen. Ze kennen de kneepjes van het vak, doordat ze aan beide kanten van de tafel hebben gezeten. Hierdoor kunnen wij jou als ondernemer beter begeleiden en coachen. Wij hebben een groot inlevingsvermogen en zetten zichtbaar dat ene stapje extra. Half werk is immers geen werk. Het is onze missie om jou up-to-date te houden over jouw cijfers. Bovendien helpen wij je om meer inzicht te krijgen in de bedrijfssituatie. Zo weet je meteen waar je aan toe bent.

Onze pakketten

Voor een vast bedrag per maand voorzien wij jou van advies en voeren wij diverse administratieve taken voor je uit. Dankzij onze moderne software heb je jouw cijfers 24/7 inzichtelijk. Geen één ondernemer is hetzelfde en daarom bieden we diverse pakketten aan. Benieuwd welk pakket het best bij jou past? Neem dan een kijkje op onze pakketten pagina en ontdek het.

Meer weten over buro77?

Je bent ondernemer geworden omdat jij een passie hebt in jouw vakgebied. Wij stimuleren het om voor de volle 100% voor jouw passie te gaan. Daarom nemen wij jouw administratie graag uit handen en geven we je onafhankelijk advies op maat. Klinkt goed? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!.

Contact opnemen