Online administratiekantoor voor de ZZP'er

MÉT PERSOONLIJK CONTACT

Trainingen

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht. Met de juiste kennis kun jij jouw doelen bereiken. Onze specialisten zitten bovenop de laatste ontwikkelingen en actualiteiten die invloed kunnen hebben op jouw onderneming. Dus wil je meer weten over het starten van een eigen onderneming of wat er allemaal is veranderd op het gebied van wetgeving? Wij komen graag bij jou langs om je een training te geven.

Soorten trainingen

Bij buro77 kun je terecht voor heel veel soorten trainingen:

Het starten van een onderneming:

in deze training geven we je advies over hoe je het beste kunt starten met een eigen bedrijf. Heb je al een ondernemingsplan opgesteld? En wie zijn de concurrenten? We nemen het allemaal met je door. Bovendien vertellen we je graag waar je als ondernemer rekening mee moet houden. Van de administratie tot de belastingaangifte: in deze training komt alles aan bod.

Het bijhouden van de administratie:

bij het hebben van een eigen bedrijf is het belangrijk dat de cijfers worden bijgehouden. Dit is niet alleen wettelijk verplicht, maar het is voor jou als eigenaar ook nog eens hartstikke voordelig. Op deze manier krijg je namelijk inzicht hoe jouw bedrijf het doet, zodat je kunt inspelen op bepaalde signalen. Wij verzorgen zowel voor ZZP’ers als MKB’ers trainingen. Ons doel? Het bijbrengen van alle ins en outs over hoe je zo efficiënt mogelijk jouw administratie kunt bijhouden.

Wetgeving:

het komt af en toe voor dat er veranderingen worden doorgevoerd in de wetgeving. Dit kan van invloed hebben op jouw onderneming. Wij praten je in een training bij over de veranderingen en wat dit betekent voor jouw bedrijf. We nemen jouw bedrijf onder de loep en geven je advies op maat.

Meer weten over onze trainingen?

Wil je ook graag een training volgen door één van onze experts? Neem dan contact met ons en we plannen een afspraak met je in. Wil je meer weten over onze trainingen of zijn er bepaalde onderwerpen waar jij zelf meer over wilt weten? Trek gerust aan de bel en we staan je te woord.

Contact opnemen